Een yogaliefhebber?

Aura Your Day heeft een gediplomeerd yogadocente in haar midden die yogalessen en workshops verzorgt.

ChakraYogalessen-

Deze lessen zijn speciaal gericht op het in balans brengen van de chakra’s ofwel energieknooppunten in het lichaam (dit is een les voor zowel beginners abindiforwardbendls gevorderden).

-1 losse individuele yogales € 40,- (1,5 uur) (ook als groepsles mogelijk)

–complete aura- én chakra-analyse plus yogales (1 uur)   45,- p.p (vanaf 4 personen).

Chakrayogaworkshop-

Deze workshop is speciaal gericht op het leren kennen van de chakra’s of energieknooppunten in ons lichaam; hun speciale kwaliteiten en energie. In de workshop behandelen we elk chakra en waar deze voor staat (zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel) en zullen we via yogahoudingen contact maken met de verschillende energieën van de chakra’s en deze door middel van specifieke houdingen voor de chakra’s voelen, activeren en meer openen en in balans brengen. Hierdoor wordt je meer bewust van deze energie, voel je wellicht waar deze actief is en/of geblokkeerd en gaat uiteindelijk je energie heerlijk stromen door het lichaam. Aan het einde sluiten we af met een meditatie en met tips en advies over hoe je zelf aan de slag kunt gaan met de chakra’s (o.a via klank, kleur en mantra’s).

-Deze workshop duurt 2 uur en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, prive als groepsactiviteit.

-Voor prijs:mail ons.

YOGA YOUR DAY!

 Info over de docente: Paulien Dijkstra: mijn eerste ‘ontmoeting’ met yoga is alweer meer dan 12 jaar geleden, tijdens mijn studietijd begon ik met hatha yoga. Het werd gegeven in een oud kerkje in Haren. Daar lagen we dan op matjes naast de houten kerkbanken! De eerste les herinner ik me nog goed, ik dacht wat is dit, yoga? En ga ik hier echt iets aan hebben? Toch vond ik dat ik in ieder geval 3 lessen gevolgd moest hebben om te weten wat het inhield, en ik ben eigenlijk nooit meer opgehouden met yoga! In de jaren die volgden heb ik verscheidene andere stijlen yoga gevolgd, o.a. hatha yoga, kundalini yoga en power yoga en heb ik lessen gevolgd in Amerika, Thailand en India.

Wat er ook verandert aan mijn leven, yoga blijft een constante factor. Het is ook nooit hetzelfde op de yoga mat, het verveelt nooit! Yoga is voor mij veel meer dan alleen een fysieke aangelegenheid, het maakt mij meer bewust van mijn lichaam, mijn geest maar ook van mijn omgeving. Na een goede yogales ben ik volledig in het nu en voel ik mij meer een met de omgeving, dat vind ik heerlijk. En je komt dichter bij wie je werkelijk bent en kunt meer handelen vanuit innerlijke wijsheid.

Uiteindelijk was de keus om een docenten opleiding te doen dan ook een hele natuurlijke. Ik heb eerst  een intensieve Sivananda yogacursus gedaan in Rishikesh (de plek voor yoga), India. Ook heb ik de yoga docenten opleiding van Johan Noorloos en Marcel van de Vis-Heil afgerond (+200 uur), in 2013 heb ik  de Anusara Immersion en opleiding bij Jayendra Hanley voltooid (+100 uur). Ik ben erg dankbindistaandbaar dat yoga een dagelijkse aangelegenheid is in mijn leven en wil mijn ervaringen en liefde voor yoga graag delen met anderen.

Voor meer info over yoga, yogalessen en retreats kijk op: www.yogayourday.nl

 

 

 

Aura Your Day is onderdeel van Yoga Your Day& Promotions kvk nr 56752199