Hoe verloopt een Analyse?

Elk mens bezit een gevoelig en kleurrijk energetisch netwerk, en bij een analyse van Aura Your Day meet onze speciale en allernieuwste apparatuur jouw gevoelige energetische netwerk in je lichaam. Dit gaat via via biofeedback technologie. Hierdoor kan er via een sensor, waar je je hand oplegt, belangrijke fysiologische informatie verzameld worden die zorgt voor een accurate en persoonlijke analyse. Je zult in driedimensionale weergave jouw eigen energetische veld en de energiecentra te zien krijgen op een beeldscherm!

 

        De Analyse in het kort:

 1. De persoonlijke analyse duurt ongeveer 40 minuten
 2. waarin we beginnen met een korte uitleg over hoe de analyse in zijn werk gaat
 3. gevolgd door een korte uitleg over de werking van de aura en de chakra’s
 4. waarna de energetische meting plaatsvindt
 5. erna bespreken we jouw meting, en krijg je specifiek advies.

Wat wordt er gemeten?:

Bij de aura-analyse worden de kleuren in je energieveld zichtbaar. Elke kleur heeft namelijk een eigen trillingsfrequentie,in je energieveld bevinden zich meestal meerdere kleuren. Deze worden met onze speciale apparatuur zichtbaar gemaakt. Er wordt dan een aurafoto gemaakt en geanalyseerd.Bij de chakra-analyse wordt via onze apparatuur de energie in de afzonderlijke energiecentra gemeten en wordt jouw energiestroom geanalyseerd.

Na de Meting:

Aan de hand van de uitkomsten van de metingen wordt er in het gesprek uitgebreid ingegaan op jouw specifieke situatie. Wat speelt er op dit moment in je leven,  wat heb je nodig, waar kan het meer stromen en openen en wat mag meer worden gesloten? Tevens krijg je een aantal specifieke oefeningen mee naar huis om het bewustzijn van de chakra’s te verbeteren en je energiehuishouding te herstellen. Je krijgt ook een uitgebreid rapport mee met foto’s mee naar huis. Hier staat een samenvatting van de meting in, een aantal handige grafieken en diagrammen en  tevens een uitgebreide beschrijving van jouw persoonlijkheidskleur (de dominante kleur van jouw energieveld).

                                         

   Wat staat er in het rapport?

   Het rapport (ongeveer 24 pagina’s!) geeft een samenvatting van de analyse   en laat het volgende    zien:

 1. De foto’s van jouw aura en van jouw chakra activiteit
 2. uitleg over de betekenis van jouw aura kleuren
 3. de specifieke metingen van de chakra’s met uitleg
 4. jouw emotionele en energetische balans meting
 5. een uitgebreide uitleg over jouw persoonlijkheid en hoe je in het leven staat (dit aan de hand van jouw persoonlijkheidskleur)
 6. extra infosheets met informatie, oefeningen en hulpmiddelen aangaande de chakra’s die voor jouw meer in balans mogen komen.

Naast uitgebreide omschrijvingen van je metingen en persoonlijkheid:

rapp besch2rapport beschrijving

persbeschr

Vind je hierin o.a ook het volgende:

Een Aurafoto en een persoonlijke 3d weergave van de werking van elk van jouw chakra’s:

paulien

avatar

 Op de afbeeldingen hierboven zijn de energiecentra duidelijk te zien, alsmede de kleuren  van het gehele energieveld.

 

 

De concrete metingen van de activiteiten in je chakra’s (met uitleg) via de Chakra Balk Diagram (waarbij gemeten wordt van waarde 0-10). Hoge balkjes en felle kleuren vertegenwoordigen gezonde energie centra. Lage balkjes of Chakra’s gemengd met bruin vertegenwoordigen ongezonde energie en hebben baat bij een gebalanceerde behandeling.

De multi-plane cirkeldiagram laat zien hoe jij je energie verdeelt op mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel vlak (met uitleg).

chakrabalk

                             En nog veel meer!