De Aura

Elk mens heeft een energieveld of aura, een soort eigen omhulsel. Misschien kun je die niet zien, wellicht kun je die wel voelen. Je energieveld reikt namelijk veel verder dan je lichaam en kan zich wel meters uitstrekken! Je kunt hierdoor dus het gevoel krijgen dat iemand zich in jouw energie bevindt.

Denk maar eens aan situaties waarin je het gevoel had dat iemand te dicht in je persoonlijke ruimte kwam of dat je achter je kon voelen hoe mensen naar je keken of dat je met je ogen dicht voelde dat er iemand de ruimte waar jij was binnen kwam. Of misschien pik je gevoelens op van anderen om je heen of heb je weleens gedachten in je hoofd waarvan je niet weet waar ze vandaan komen maar je weet dat ze niet van jou zijn.

Dit alles heeft te maken met die persoonlijke energievelden, van jou of van iemand anders. Het is tevens zo dat je continue energie geeft en ontvangt, dit gebeurt zowel bewust als onbewust. Jouw energie- of auraveld heeft dus invloed op andere mensen en andersom! Waarom je met de ene persoon meteen heel goed op kan schieten en met de ander niet, kan weleens wat te maken hebben met de aura. Elke aura heeft namelijk een eigen trillingsfrequentie, mensen met dezelfde frequentie oefenen (onbewust) een aantrekkingskracht op elkaar uit.boy

De Regenboog

Een aura heeft meerdere lagen (namelijk een fysieke, etherische, emotionele,astraal, mentale en spirituele en causale laag) en ook meerdere kleuren. Er is vaak één kleur die dominant is en dat is als het ware je persoonlijkheidskleur. Deze kleur weerspiegelt jouw diepere zelf. Ook heeft de locatie van de kleur in de aura een betekenis, de grootte van het kleurenveld en de helderheid. Omdat gebeurtenissen, gedachten, fysieke activiteiten en emoties een weerslag hebben op je energieveld laten ze je aura van kleur veranderen.

Een aura weerspiegelt dus je geestelijke,emotionele, spirituele en lichamelijke staat van zijn op dit moment. Al is de persoonlijkheidskleur van iemand vaak een kleur die je voor langere duur bij je draagt. Via de aura kun je dus veel dingen  “lezen.”

paulienEr zijn vele aurakleurschakelingen, maar er zijn zeven hoofdkleuren die ook weer in verbinding staan met de chakra kleuren, en zo meer vertelt over jouw persoonlijkheid. De kleuren zijn: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet of wit. Wil je meer weten over de betekenis van deze  kleuren? Klik hier.

 

 

 

Op bovenstaande foto’s is  het kleurrijke energieveld (de aura) zichtbaar gemaakt via een meting van Aura Your Day.